tirsdag 8. juni 2010

8. juni. Jefferson City, Missouri
Stormens øye? Er det det DET de kaller det. Når du er midt i det?
Kjørte litt på lykke og fromme i dag egentlig. Skulle vestover, og etterhvert SØR vestover. Men hadde vel tenkt(og tenker fortsatt) litt mer vest før vi svinger sør. Det vil si Kansas City, Denver, og så ned mot de store Canyons og etterhvert mot Las Vegas og California.

Mot St. Louis, på leting etter Route 66. Vi fant det - retningen: Interstate 44 heter det nå. Men vi ville kjøre litt på den gamle ruta. Jammen ikke så lett. Kjørte av highwayen, sør-vest fra St. Louis, via et par små(og da mener jeg SMÅ) byer. Etter noen timer saaaakte sør-vest, lette vi etter en vei nordover igjen, for å komme tilbake til veien mot Kansas. Jefferson Ciy lyste mot oss på kartet. Vi fortalte dama(gps-en) hvor vi ville, og la i vei rett nord-vest.

Fuktig luft. Riktig lummert.
Et sensormøte via Skype i morgen tidlig gjorde at vi trengte raskt internett. HOTELL i natt, tenktet vi. Fant et, gikk for å spise, og så BAM kom regnet. Godt tak i det lille hjemmet vårt. Inn på rommet slår vi på TV og ser værvarsel og stormvarsel. Gult for LITT regn og litt vind. Oransj for litt mer regn og vind. Og så RØDT, for ganske mye både vind, regn og kanskje storm? Jefferson City. Der er vi. Stormens øye? På hotell :-) Hjemmet ute i regn, vind og kanskje storm :-)

Livet på veien er.... HERLIG!

2 kommentarer:

  1. hei, vi reiser til Minnesota i morgen, og om en uke fra i dag henter vi ut vår bobil i San Diego. Vi er i Grand Canyon og Las Vegas området fra 18 til 23 juni, hadde vært veldig morsomt om dere var der samtidig :-)

    SvarSlett
  2. Hei Anne-Berit og Arne.
    Så flink du er til å skrive Anne-Berit. Høres ut som om en fantastisk spennende ferie.
    Lykke til og kjør forsiktig.
    Klem Ann-Lisbeth

    SvarSlett