lørdag 26. juni 2010

26. juni, Cloverdale, CA
Tidlig i går formiddag; Golden Gate Bridge, i DETTE været.























Målet? Den blå stripa i det fjerne:

Og etter et par timers rolig tur gjennom vakkert bølgende landskap; Dette:

Vi har ikke årstider i California, sa en vi snakke med utpå formiddagen i den vakre lille byen Calistoga. Men vi har forskjellig klima innad i staten, så du kan reise til kulda hvis du blir lei varmen.


Vidunderlige varme! Herlige sol! Vin-smaking på gårdene er det store her, selvfølgelig. Her lever folk av å dyrke vindruer og lage vin. Man kan leie sykkel og sykle fra gård til går, leie limosin eller ta tog; Vi gikk! Ville ha så mye varme og sol det var mulig å få på noen etterimddagstimer. Siden vi med viten og veldig med vilje forlot kysten, måtte vi ta et ettermiddagsbadet i bassenget rett ved campinplassen, før vi som vanlig gikk på jakt etter det stedet der de viste VM fotball. STOOR kamp underveis.

Vi fant stedet, og midt i beste solingstid idag var det USA-Ghana som gjaldt. Akk, ja. Det gikk som det gikk. Synd det, synes nå vi....i alle fall jeg, Det er jo i morgen det virkelig gjelder...eller? England-Tyskland. Det blir i tv rommet på campingplassen her i Cloverdale.

Og DETTE trodde jeg vel aldri jeg skulle kunne si: Men det er faktisk helt greit at vi ikke har sjø-utsikt. Vi har varme, VARME, og knall blå, snart grå kveldshimmel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar