søndag 6. juni 2010

6. juni. Washington, Pennsylvania
Tidlig i dag kjørte vi jentene til togstasjonenen ved flyplassen i Baltimore. Nå er vi endeligontheroad.

Vi har hatt to VARME men veldig koselige dager i Annapolis. Arnes familie viser oss Annapolis fredag kveld og Washington hele lørdag. Vi så ikke ALT, men vi var der ALT var. Tror Obama hadde en tur ut i bilen mens vi kikka på mot Det hvite hus?

I dag: Første dag med kart på knea og litt spørrende innstilling. Nord eller sør for Pitttsburg? Hvor langt drar vi dag egentlig? Skal vi ha en kaffe på Starbucks her? Hvor finner vi Walmart sånn at vi kan kjøpe en cooler? Og skal vi ringe å spørre om de har plass til oss på den campingplassen - eller skal vi kjøre lenger nord?

En STOR avgjørelse tok vi mens vi "googel-mapa" i går kveld. Vi krysser nord, ikke sør. Planen var å kjøre rett sør, så litt vest mot Atlanta og videre vestover derfra.
MEN: Varmen og fukten i lufta i Annapolis og Washington gjorde at vi tenkte oss om en gang til; Lenger sør, ENDA varmere, og enda fuktigere. Det sier alle vi snakker med. Seint i går kveld bestemte vi oss for å ombestemme oss.

Kurs: Vest. LITT nord, men ganske rett vest. Forlot Annapolis, Maryland i tolv tida, og kjørte ganske kjapt inn i et bølgende, frodig landskap i Pennsylvania. Utrolig vakkert. God plass. Grønne åser og store skoger.

Kartbok. Lonely planet. GPS. Campingbøker. Briller :-)
Da vi starta tenkte vi NORD for Pittsburg og derfra inn i Ohio. Mot Chickago i morgen? Etterhvert som dagen gikk tenkte vi: Sør for Pittburg, så kan vi svinge slakt mot Colerado og sakte mot Grand Canyon, Las Vegas og LA om et par uker.
Vi endte altså i Washington, rett sør for Pittsburg, Pennsylvania. kom hit i seks tida.

Deilig med litt kjøligere luft! Som en norsk sommerkveld :-) kveldstur i nabolaget; Vi er på landet, det lukter SOMMER fra grøftekanten.
Arne leser krim mens han venter på å bruke Mac til fotballekstra på nett. Nå vil jeg lese i boka mi.
I morgen: Videre vestover, stopp i ett tida for da spiller Start, og den vil vi(les Arne) se på nett.
Så ser vi hvor vi sover i morgen natt. I samme seng, men et helt annet sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar