mandag 28. juni 2010

28. juni....så vidt inne i Oregon
To dager sakte og litt fort på veien. For noen dager vi har! De starter et sted og slutter et annet - og før vi begynner dagen vet vi lite om hva vi skal fylle den med.

I går for eksempel. SOL tenkte jeg, Arne tenkte? ...ja, det stemmer, han tenkte FOTBALL. Tyskland-England for eksempel. Lat dag i Cloverdale, California. Varme. Vidunderlig varme. Sol, bok, fotball. I fire tida......- skal vi kjøre litt?

Vi kjørte litt. Og siden vi var blitt SKIKKELIG varme på ryggen; Kysten igjen.






Gjennom siste rest av vinland, inn i eventyraktige og uvirkelige red-wood-skoger. Noen av trærne er bortimot 100 meter høye. Det er så breie at...til og med bilen vår blir liten :-)



Vi stopper tilfeldig et sted for å se enda en gang på de gedigne trærne.
- Ta et bad i elva, sier noen som står ved bilen sin ved veien. En liten perle åpenbarer seg på den andre siden av en liten sti innover i skogen.








Ut til kysten igjen. Det er så vilt og vakkert!

Igjen ville vi gjerne sove i en av de mange, mange parkene som de ulike statene holder.  Stedet vi kom til er et gammelt indianer sted, og flere av de som camper sammen med oss ER indianere. Vi betaler 150 kroner for å bli der, de bor der gratis. Vi kommer i bilen og har generator til å gi strøm til mikroen sånn at den kan varme opp middagsrestene fra i går :-) De har telt. Unger og mødre og tanter og onkler og primus og....alt mulig har de med seg. Imponerende!

Vi rekker å sette oss å tenne bål før sola sakte, sakte går ned i havet.
Et tysk par på vei sørøver og oss på vei nordover rundt bålet en liten time.
Fin kveld. God natt. Blå morgen.

I dag; Ganske lang forflytning. Middag på Samoa Cookhouse som serverte hjemmelaget treretter til 12 dollar, middagshvil på parkeringsplassen før vi kjørte inn i solnedgangen.

Tre dager igjen på veien. Jeg kommer til å savne dette livet!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar